April

Der er en stærk intens energi til nye begyndelser og frisk start, når vi oplever den første nymåne i det astrologiske nytår i Vædderens brændende og energiske tegn.


Vædderens nymåne bringer bølger af frisk energi, der inspirerer os til at starte nye projekter, bringe positive ændringer ind i vores liv og til at sætte de intentioner, vi ønsker for os selv og verden.


Vædderen opmuntrer os til at give os helt til nuet, til vores oplevelser og til at stole på vores impulser og vores ønsker Vædderen er det første af stjernetegnene og fremhæver energier af selvtillid, entusiasme og beslutsomhed.


Ildtegnet tilskynder os til at tage affære og tænde personlig styrke ud over, hvad vi tror kan være muligt.


Vædderen er intens, dramatisk, presser os til at handle og styrker os ved at give mod til at trænge igennem alle begrænsninger.


Det er tid til at begynde fysisk at arbejde med denne friske nye energi samt at komme ud i naturen og forbinde med det, der vokser og ændrer sig overalt omkring os.


Forandring vil ske for hver og en af os, nu er det tid til at huske, at vi kan gøre en forskel og genvinde vores selvfølelse.


Denne nymåne er udgangspunktet for det, vi ønsker at vokse i, i løbet af året, og det minder os om at tilpasse vores energi til det, der betyder mest.


Jo mere klare vi er på vores mål og forberedte vi er på denne nymåne, jo mere sandsynligt vil vi nå vores mål. Der kunne være muligheder for at bryde fri af tidligere mønstre og omfavne nye ideer, der hjælper os med at bevæge os i en bedre retning, forbedre vores personlige liv eller genvinde vores power.


Med Vædderens personlige natur minder det os om, at vi ikke er defineret af fortiden, og med positive hensigter og disciplin kan vi nu definere en bedre fremtid.


Denne Vædder-nymåne inspirerer os til at leve frygtløst!


Den er modig og vi tør at gøre lige det som hjælper os med at træde ind i vores autentiske jeg.


Lad os kanalisere Vædderens krigerenergi/kampgejst og ride selvsikkert ind i næste kapitel.Tør vi at lade være.


Energierne er en del af Guden Thor, ærkeenglen Mikael, og ikke at forglemme den 1. April er Fredag, så Energierne fra Gudinderne Frigg og Freja(som også er valkyrie med en kampånd som vædderenstegn)er tilstede i denne Nymåne.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne /Sol-formørkelse. Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Ty

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til