Fuldmåne I Fiskenstegn

🌕🐟💜

Septembers fuldmåne falder i Fiskens mystiske følsomme tegn og rummer potentialet til at være dybt reflekterende og transformerende.

Som den sidste fuldmåne før jævndøgn, er dette vores mulighed for at frigive alt, hvad vi kan, før vi går ind i den nye måne cyklus. Det er også en tid for os at høste frugterne af alt, hvad vi har opnået siden Solhverv tilbage i juni.

Fiskemåner er altid rensende, så hvis der er noget, du ikke længere ønsker at tage med dig ind i din fremtid, er dette det perfekte tidspunkt at frigive og give slip på i det.

Her vil en tur til vandet være rensende, hav især, ellers er søer og åer også oplagte, hvis du føler dig rodløs, rastløs og ikke er helt til stede i dig selv, lav vejrtrækningsøvelser, mediter, vær I stilheden, bare fødder, dyp dem i vandet, lad vind og vejr komme til din hud og lad naturens lyde overdøve dine tanker, slå fra og lad op skønne sjæl


💜🐟🌝🌊🌦🍃


Månen er i Fiskenstegn, som er det sidste tegn af de 12 stjernetegn.

Denne fuldmåne giver ofte en følelse af en form for afslutning eller det at møde en lukket dør, som er forberedelsen til den næste døråbning.

Solen i Jomfruen over for Fiskens Måne inviterer os til at finde accept og harmoni, mellem krop og sjæl.

Jomfruen giver en grounded, stabil energi, der involverer vores sundhed og generelle velvære. Fisken bringer medfølelse, følsomhed og øgede følelser.

Der er en dyb følelse af healing, der finder sted med Fisken på den følelsesmæssige side og Jomfruen på den fysiske side.

Der kan være et stærkt ønske om eller behov for personlig pleje under denne fuldmåne.

Gennem ny bevidsthed i løbet af denne tid er vi i stand til at træffe forskellige valg med hensyn til vores helbredelse og generelle helbred. Denne fuldmåne kommer til at bringe en meget velkommen ændring af tempo og tilbyder os nogle velfortjente, drømmende pauser fra dagens travlhed, hvis vi giver os selv lov til at mærke efter og bare være. Mercur går retrograd samme dag som fuldmånen, (denne retrograd er her ind til den 1.10.2022), hvilket kan bringe ny indsigt til overfladen. Den gode nyhed er, at vores instinkter og intuition vil blive skærpet, så vi bør bruge dem til at vejlede os. Hvis noget føles dårligt, eller hvis vores intuition og sind ikke er i balance, så vær opmærksom på hvad du føler-tænker, den første følelse og den første tanke, og det ikke at overtænke eller over føle. Læg også mærke til de drømme, du får omkring denne periode frem til næste fuldmåne, fordi de kan bære vigtige indsigter og budskaber. Det er et perfekt tidspunkt at bruge denne smukke fuldmåne til at skabe en klarere vision af det liv, du ønsker at have og omfavne den blide, nærende strøm af Fiskens energi.

Jeg vil gøre opmærksom på at det er alle stjernetegn som oplever disse energier💜🙏🌕


Kærlige energier og Lys med ønsket om en rigtig god fuldmåne💜🌕🙏

Linda Hanna

Kanal for den universelle energi under Altet💜🙏🌕

🎨JónasEmanuel

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne /Sol-formørkelse. Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Ty

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til