Fuldmåne og formørkelse 8.11.22

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne

/Sol-formørkelse.


Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Tyr, omkring middag den 8.11.22


Solen i Skorpionen bringer en masiv følelsesmæssig intensitet og tilføjer mere beslutsomhed, kraft og lidenskab til vores liv, så den nærende, jordbundne energi fra den jordiske Tyr er tiltrængt på dette tidspunkt.

Selvom denne fuldmåne også kan bringe en udfordrende, intens energi til overfladen, kan denne formørkelse åbne døren til nogle lyse muligheder, som vi måske ikke har set komme. Dens energi kan føles som en lettelse, idet den skinner lys på alt, der har følt som mørkt eller tungt. Årsagen med formørkelser er, at de skubber os til det næste kapitel og "sætter" os der, hvor vi skal være, og minder os om, hvorfor vi er her, og hvad vores sjæls mission og formål er. Ligesom enhver fuldmåne skal der være en balance mellem de to modsatrettede energier, i dette tilfælde mellem vores personlige behov, som Tyrens fuldmåne henleder vores opmærksomhed på og vores fælles behov, som Skorpionens sol fremhæver. Tyren er stærkt forbundet med vores sans for rødder, vores nærmeste, så selvom det er vigtigt at holde plads til os selv under denne fuldmåneformørkelse, er det en fordel at gøre en indsats for at bruge tid med dem, vi virkelig elsker, værdsætter og holder af. Giv dig selv plads til at sænke farten nok til virkelig at nyde de enkle glæder ved latter, samtale og det at opleve med dine nærmeste. Tyr/Skorpion-aksen hjælper os med at opdage, hvad vi værdsætter mest, så vi justerer vores fokus og energi mod det, vi ved, er godt for os, ikke kun det, der 'føles' godt. Uranus, frihedens, opvågning og forandringens planet er meget aktiv under denne novemberformørkelse, og støtter og bevæger os hen imod ændringer, som vi skal foretage. Selvom vi fokusere på vores forhold, minder Tyren os om vores værdier og vores følelser af selvværd. Saturn er også meget tilstede i denne formørkelsesenergi, og tilstedeværelsen af ​​denne karmas planet kan helt sikkert skabe en vis tyngde, og sætte fokus på alle de ting, vi har brug for at beskæftige os med fra vores fortid, for at give slip I den. Vi er IKKE vores fortid, vi er en energetisk sum af den, vend den til visdom smukke sjæl, og når energierne, som nu trækker i gamle tråde, vær opmærksom på at de er der, træk vejret dybt ind gennem næsen mærk efter og slip dem med din udånding gennem munden.

Måneformørkelsen er sammen med den nordlige knude, den energi, som kan skabe muligheder for at vi giver slip på gamle tilknytninger, identiteter og forældede måder at være på og dermed føre os ind i fremtiden og vores næste kapitel med fornyet håb og troen på os selv.

Vi vil da føle os befriet fra tidligere følelsesmæssig bagage og bringe vished i vores fremadrettede beslutninger.

Uanset hvordan du vælger at tilbringe denne fuldmåne, så vær så nærværende, som du kan i hvert øjeblik og med hver en oplevelse.

Vi kan sige ja til noget større, vi kan sige ja til os selv og gå i den retning, der føles som vores indre sandhed. Omfavn den smukke formørkelsesenergi, der er tilgængelig for hver enkelt af os.

Sender lys og kærlige energier til jer alle🌚💜🌕

Linda Hanna💜
13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til