Mit spirituelle univers💜Nordisk Healing

Opdateret: 16. apr.
 

Clairvoyante beskeder, medie og healing


Hvem er jeg, kunne du mÄske tÊnke


Jeg er en Vis kvinde, i nu'et ogsÄ kaldet vÞlveren Hanna fra Manna


Jeg er drevet af den universelle energi af Altets energi som ER.


Det har vÊret en rejse i tid, rum og sted at nÄ til dette nu, hvor energierne har arbejdet pÄ sin form, jeg er dels asatroende og dels spirituel, derfor tilnavnet vÞlver, som er tilnavnet til den som ER og praktisere seidr, det som ikke "ses" eller mÊrkes i den fysiske verden, magien om du vil.

Naturen er mit "rum" og universet mit "hjem" energetisk set.


Jeg har taget kurser i forskellige genre, det har givet interessante vinkler pÄ, hvad den spirituelle verden har at byde ind med, det har vÊret en Äbning til forstÄelse for at alle ikke "bare" er i "energierne" og at de er nysgerrige pÄ hvordan, hvorfor og hvordan gÞr jeg sÄ.


Seidr er ikke noget, en bÞr udÞve uden at have en viden om den transformation og den verden de befinder sig i her, ikke alt er et rosenrÞdt eventyr, her findes energier som i balance med en selv, giver balance i det udÞvet og det krÊver mod, opmÊrksomhed, og omstillingsevne, at kunne navigere i begge verdner sÄ at sige.19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlĂŠg

Se alle

Sidste mÄned blev vi fÞrt ind i novemberformÞrkelserne med en delvis NymÄne /Sol-formÞrkelse. Vi fortsÊtter Skorpion-sÊsonen 2022 formÞrkelser, med en fuldmÄnemÄneformÞrkelse i en tÄlmodig og rolig Ty

Den nĂŠste tid bringer dybe fĂžlelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjĂŠlper os med at se vores skygger i Ăžjnene og til