Nymåne 29/7 2022 Og Jupiter Retrograd Lionsgate

Opdateret: 29. jul.


🦁🌒🪐🐠
Nymånen står i løvenstegn 

🦁Positive overraskelser 
🦁Gennembrud
🦁Ønsker bliver opfyldt
🦁Troen på, bliver til vished 

Vi bevæger os ind i den selskabelige selvsikker fyrrige løve 

Struktur og overblik
At stå i sig selv, med selv kærlighed, og dermed en god base for at dele den med sine nærmeste.
Der er i denne nymåne muligheder at modtage i overflod.
Jobbet som ønskes, pengene til at vækste, kærlighed og nærvær i balance. 

Den karmiske energitråd er renset og der er hjælp at hente i at Jupiter går Retrograd i nymånensskær.
Og at
Lionsgate åbner den 8/8
Med heftige støttende energier til at opnå det som er i dine inderste ønsker om fremgang i en hver henseende, at vokse I Energierne og styrke dit energiarbejde og din hjerte energi samt intuition. 

Jeg vil sende healing via min hjemmeside Nordisk Healing, tilmelding hertil vil være slået op der💜🌒🦁 

Lys og kærlige energier 
Linda Hanna 
Kanal for den universelle energi under Altet
Nymånen I løvenstegn Billede@ lorrimenna

🦁🌒🪐🐠

Nymånen står i løvenstegn med et stort drys af Jupiter vædder og fiskens energi og Lionsgate der er fuld skrue på energierne


🦁Positive overraskelser 🦁Gennembrud

🦁Ønsker bliver opfyldt

🦁Troen på, til vished


Vi bevæger os ind i den selskabelige selvsikker fyrrige løve, som bringer os,

Struktur og overblik

At stå i sig selv, med selv kærlighed, og dermed en god base for at dele den med sine nærmeste


Der er i denne nymåne muligheder at modtage i overflod.

Jobbet som ønskes, pengene til at vækste, kærlighed og nærvær i balance.


Den karmiske energitråd er renset og der er hjælp at hente i at Jupiter går Retrograd i nymånensskær.

Og at Lionsgate åbner den 8/8 Med heftige støttende energier til at opnå det som er i dine inderste ønsker om fremgang i en hver henseende, at vokse I Energierne og styrke dit energiarbejde og din hjerte energi samt intuition.

Jupiter går retrograd den 28. juli, her får vi en chance for at reflektere over, hvor meget der har ændret sig siden denne flammende planet trådte ind i Vædderen i maj.


Hvis der skete noget væsentligt i dit liv i løbet af denne tid, så forvent at denne Jupiter Retrograde bringer mere indsigt, mere klarhed og et nyt, udvidet syn.


Jupiter Retrograde i Vædderen vil have os til at udvide og omfavne vores potentiale som individer og hjælper os med at vokse på måder, der forstørrer heldet i vores liv.


Det er på tide at bevæge sig ud over vores grænser for at indse mængden af ​​muligheder, der er til rådighed for os.


Planeten med held, overflod og ekspansion vil derefter rejse tilbage til Fiskene i oktober, vædderen forbliver indtil den 20. december. Jupiter vil være i fiskenstegn i de næste 12 år.


Jupiter i Fiskene er en spirituel energi, og vi vil sandsynligvis føle os mere indstillet på, forbundet og i kontakt med vores psykiske evner og vores intuition.


Det er sandsynligt, at i løbet af denne retrograd vil vores fokus skifte, hvilket giver os mulighed for at ændre vores perspektiv og åbne vores sind for nye og endnu større muligheder.


For at navigere i Jupiter Retrograd energien er det bedst at holde vores sind åbne, da vi aldrig kan vide, hvilke nye indsigter vi kan blive begavet med.


Jupiter Retrograd energien kan støtte os i at fokusere og indsnævre det, der er virkelig vigtigt.

Jupiter vil vende direkte lige inden årets udgang, og på dette tidspunkt har vi sandsynligvis åbnet vores øjne og vores tankegang er blevet mere åben og har forhåbentlig fået omformet vores tankegang til en mere støttende og kærlig frekvens.


Jeg vil sende healing via min hjemmeside Nordisk Healing, tilmelding hertil vil være slået op der💜🌒🦁 Lys og kærlige energier Linda Hanna Kanal for den universelle energi under Altet

17 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne /Sol-formørkelse. Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Ty

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til