Nymåne og efterår💜

Nymånen i septemper er den første i efteråret og er her for at hjælpe os med at omfavne en harmonisk, frisk start i vores liv.

Denne smukke nymåne i Vægtens fredelige, kærlige tegn giver os den motivation, vi har brug for, for at holde os på toppen af vores ​​mål gennem denne sidste del af året.

Dette er et godt tidspunkt at identificere og ære vores egne behov, ønsker og grænser, så vi kan bevare stabile og ærlige forbindelser med andre.

Vi bliver opfordret til at veje værdien i tingene og relationerne omkring os og finde en bedre tilpasning i vores liv.

Den stærke strøm af retrograd energi bringer en tid med refleksion, hvor vi kan få klarhed over den vej og de beslutninger, vi skal træffe.

Tænk på denne nymåne som en reel mulighed for at sætte en sundere og mere afbalanceret afslutning på året for dig selv.

Jupiter, planeten med overflod og held, er meget aktiv under denne nymåne, den udvider vores hjerte-, sind- og sjælsrejse, så vi kan se tingene med større klarhed og forståelse.


Den næste nymåne vil se starten på Eclipse perioden, så brug de ekstra blide vibrationer fra denne måneds nymåne, til at pakke alt ind, der ikke længere tjener os, lad det hele gå og gå ind i den næste måned med øget selvtillid , selvkærlighed og eventyrlyst, som vi har brug for, for at realisere vores vildeste drømme.

Vi har lidt over tre måneder tilbage, før nytåret begynder, så at tage sig tid til virkelig at reflektere over, hvad der er sket indtil nu i år og fokusere på de ting, vi er taknemmelige for, er en god tone at slå an i denne overgangsperiode.

I denne nymåne, nå ud til dem du elsker, dem der støtter dig i al din vildskab og spred din påskønnelse til dem, der forstår dit unikke.

Mens nymånen normalvis signalerer muligheder for frisk start og fremtidig vækst, beder denne nymåne i Vægten om, at vi i stedet fokuserer på at løse problemer fra fortiden og nutiden.

Ikke alene er Merkur stadig retrograd i Jomfruen, men den er også sammen med denne Månens hersker, Venus.

Dette er et gunstigt aspekt for at finde kreative løsninger på gamle problemer; dog kan en modstand fra Neptun være til stede og kan sløre vores dømmekraft eller skabe illusioner.

Ryd derfor din synslinje, tanker, før du tager handling.

Idealisme bringer dig ingen vegne.

Jupiter retrograd, der også modarbejder Månen fra Vædderens energi, betyder, at den fredsbevarende Vægt typisk kan være mere tændt end normalt.

Der skal meget til at oprøre dette jævne tegn, men enhver form for uretfærdighed vil kunne gøre det.

Vægten ønsker retfærdighed.

Dette kan være et tidspunkt, hvor vi er villige til at kæmpe for det rigtige. På en lysere note kan Jupiter også bringe mere ekspansion, overflod og optimisme ind i vores liv. Selvom denne modstand kan gøre os fræk og dristig, bør vi være på vagt over for overmod eller aggression. Det vil være vigtigt for os at tale vores sandheder, men ikke uden først at filtrere dem gennem vægtens retfærdige tegn. Faktisk kan dette være lige hvad vores relationer har brug for: taktfuld ærlighed.

En rebalancering er i orden nu, og forhandling kan være koden til løsninger.

Overvej, hvordan du kan genindstille alle de dissonante toner i dit liv.

Når vi nærmer os Eclipse perioden og energierne begynder at være intense og høje, så husk din urkraft, ground dig selv og sæt dine intentioner og gør dit bedste for at forblive afbalanceret gennem det hele.

Jeg ønsker jer alle en god nymåne og en smuk start på den nye periode af årshjulet.


Lys og kærlige energier

Fra Linda Hanna Kanal for den universelle energi under Altet 💜🙏🍃🧡

Billede: @ lorrimenna

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne /Sol-formørkelse. Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Ty

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til