Nymånen 25 oktober 2022

Den næste tid bringer dybe følelser, dyb intimitet og dyb transformation. Skorpionen er styret af magtens og transformationens planet, Pluto, og den hjælper os med at se vores skygger i øjnene og til at nå højere spirituel forståelse.

Skønheden og velsignelserne ved denne Nymåne i Skorpionen, med en delvis solformørkelse og med et fyrværkeri af Lysets enegi!

Det er tid til at skinne! Tag en dyb indånding og indånd jordens overflod.


Udvid din energi med følelsen af ​​lys! Forestil dig ét fyrværkeri, i alle regnbuens farver, der lyser dit livs energifelt op indefra og fjerner alle skyer af forvirring, så du kan flyde fremad med klarhed og inspiration.

Vær det magiske væsen du er.

Svøm med strømmen og lad dig ledes af elementernes kraft, vand ild, luft og jord.

Lad dig rense af vandet, lad vinden tage dine bekymringer og sorger, lad ilden brænde dem væk og lad jorden give dig det du ønsker.

Lad lyset kaste sin magiske healende energi ud og se at du er magiske som regnbuens farver, som opstår når sol og vand mødes.


Nymåner er for nye begyndelser, en mulighed for at manifestere det liv du vil have!

Sæt igang skønne sjæl brug energierne fra naturen💚💜🧡

Lys og kærlige energier

Fra Linda Hanna

Kanal for den universelle energi under Altet 💜💫🌌


Foto: AnaNovaes


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sidste måned blev vi ført ind i novemberformørkelserne med en delvis Nymåne /Sol-formørkelse. Vi fortsætter Skorpion-sæsonen 2022 formørkelser, med en fuldmånemåneformørkelse i en tålmodig og rolig Ty