Super Fuldmåne Torden månen 13/14.07

Opdateret: 13. jul.

🌕

Photography 📸: @tiki_ozerDet er en kraftfuld intens energi der bliver tilbudt os, når vi har denne super fuldmåne den 13. juli i Stenbukkens viljestærke, beslutsomme tegn. Fuldmåner, især Superfuldmåner, har evnen til at frigøre ting fra vores liv, som ikke længere er nødvendige eller tjener os og disse energier kan føles intense. Hvis du holder fast i tidligere oplevelser som præger din vej og dermed er en blokering for at du kan komme frem med dine mål og ønsker, skal du vide, at du er fuldt støttet af den universelle energi, til at slippe dem én gang for alle.


Den jordforbindelse, som Stenbukken bringer, vil hjælpe med at holde os i vores centrum på et sted med rolig stabilitet, mens vi strømmer gennem de høje energier i denne Super fuldmåne. Stenbukkens energi støtter os også i at skabe et liv med et stærkt, solidt fundament, så vi kan finde os selv naturligt tiltrukket til at holde fokus på at sætte klare grænser, der giver os mulighed for at prioritere vores følelsesmæssige behov og ikke nøjes med mindre, end vi fortjener.


Denne fuldmåne er vores mulighed for at omskrive vores næste kapitel, at genskabe vores drømme og mål og at vide, at alt hvad vi oplever er en del af livet og en del af det som gøre os stærkere


Der er virkelig ingen forkerte veje, kun lektioner, der gør os klogere, bedre og dygtigere. At tage den modne, praktiske tilgang kan hjælpe os med at navigere i alle beslutninger med større lethed.

Stenbukken lærer os at ære alt, hvad vi er, at værdsætte forskellige perspektiver og at fokusere vores tid og energi på, hvad vi virkelig ønsker ud af livet. Vi vil blive mindet om vores evne til at blive ved med at klatre op, selv når livet bliver hårdt. Samlet set har denne fuldmåne en vis intensitet bag sig, men at forblive grounded og tilstede i øjeblikket vil også virkelig hjælpe med at bære os gennem energierne. Selvom vi kan føle udfordringer, er det sandsynligt, at vi også vil føle en befrielse og begynde at se belønningen af ​​alt vores hårde arbejde for året indtil videre.


Under energien fra denne Stenbuk fuldmåne skal vi finde vores styrke og huske, at vi kan udrette hvad som helst.

Universet sender os aldrig noget, som vi ikke kan håndtere, og jo mere vi holder os fokuseret på vores ønsker og arbejder med, hvad der kommer vores vej, jo stærkere og mere vågne bliver vi. Tag denne Stenbuk fuldmåne i dit tempo. Da den er her for at vække og guide os alle i hvordan vi skal komme videre.

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle