top of page

Ulvefuldmånen

Ulvemånen i krebs og Sol i stenbukken


Den 6 januar, kl 18.08 vil årets første fuldmåne lyse på himmelen i Krebsens energi.


Husk på at det er energierne som gælder for alle tegn


Krebsens er knyttet til månen, som er vores følelsesliv. Denne måne vil forstærke vores følelser da aspekterne både Merkur og Uranus i retrograd.


Kommunikationsplaneten Merkur vil gerne diskutere sager åbent, men i retrograd er problemet, at kendsgerningerne måske ikke er klare. Rygter kan skubbe på sandheder, og disse sandheder kan ramme dybt. Lyt omhyggeligt til hvad andre siger og var dine ord når du svarer.Du kan under denne måne afsløre mere, end du har lyst til eller sige beklagelige ting i hastværk.


Med Uranus retrograd i direkte spil med fuldmånen, ser vi situationer og mennesker kniv skarpt og for, hvem de faktisk er under overfladen.


Under krebse månens lys, vil vores intuition fortælle os den sande historie og skubbe os til at handle.


Denne krebse måne er klar på drama , og den vil gerne skinne på vores mørkeste hemmeligheder og dybeste følelser så de kan blive afsløret.

Er du den type der værner om dit privat liv så vær opmærksom på ikke at lukke op for det du værner om, inden weekenden, for dine fortællinger vil være ivrige for at komme ud i lyset.

At have fuld kontrol over egen fortælling er den bedste løsning under denne måne, men det bliver svært på grund af uranus aspektet.

Det bedste du kan gøre under denne måne er egentlig at give slip.

Måne udtrykker stor følsomhed og utrolig intuition, mens den afspejler en trang til at tage vare på os selv følelsesmæssigt og åndeligt. En fuldmåne i krebsen fremhæver vores behov for sikkerhed, blødhed, tilhørsforhold, pleje og komfort. Vi bliver guidet til at udtrykke os selv, åbne vores hjerter, komme i kontakt med vores følsomme side og i sidste ende arbejde på at føle os hjemme i os selv. En fuldmåne er altid en tid med modstand, hvor det er vigtigt at finde balance mellem Solen og Månen. Krebsen repræsenterer følelser og empati, mens Solen i Stenbukken viser et behov for stabilitet og fremskridt. Vil vi bliver præsenteret for en mulighed for at skabe harmoni i vores indre verden, som så ser os skabe balance og fred i vores ydre verden. Månen, i dens skær vil vores intuition blive forbedret, hvilket hjælper os med at udnytte vores kreativitet, fantasi og hjælpe os med at se en lysere fremtid. Dette er et perfekt tidspunkt at sætte og opretholde stærkere grænser, som understøtter vores følelsesmæssige velvære. Vi bør ære os selv og tune ind på, hvad der hjælper os til at føle os næret og elsket. Denne rensende fuldmåne kombineret med nytår er en tid til at give slip i alt, hvad der ikke længere tjener os. Der er en følelse af afslutning, når vi søger frihed fra alle begrænsninger og erfaringer, så hold pause og værdsæt den vækst, du har opnået indtil videre. Sammen med denne energi af at give slip rense tavlen og frigivelse, har vi også energien fra nye begyndelser. Denne fuldmåne vil støtte os i at finde vores egen vej og forberede os på, hvad der skal komme, når vi træder ind i fremtiden, lever vores egen sandhed og følger vores lidenskaber. Omfavn dit indre lys, og denne smukke fuldmåne vil spejle den tilbage med ren glæde og smukke velsignelser.


Glædelig fuldmåne 🌕💜💫🙏

Foto: ukendt internettet